DSC 0906Om Agneta Hasselrot

Växte upp i Rönninge som ligger ca 2,5 mil från Stockholm, för att sedan vid 18 års ålder flytta utomlands - en vistelse som varade i 11år. Bodde mestadels i London men även i Australien, Lanzarote, Teneriffa och Spanien.

Har alltid varit intresserad av hälsa och när jag flyttade till Australien kom jag i kontakt med Alternativmedicin och gick bl.a. en Reiki kurs, men det var först 1994 som jag började min riktiga resa inom friskvård då jag började läsa anatomi, fysiologi och massage i England.

Flyttade sedan tillbaka till Sverige och bor numera i Kungsör, en liten ort i vid Mälaren. Blå Måne öppnades år 1997 och hade endast massage och hudvård på listan av behandlingar. Sen dess har Blå Måne utvecklats en hel del. År 2002 bestämde jag mig för att börja studera igen och sen har det bara blivit mer och mer. 

Är utbildad och diplomerad Kinesiolog, Certifierad Näringsterapeut & Örtterapeut och har läst alla steg inom Basmedicin. Är även utbildad Massageterapeut. Jag har vidareutbildat mig inom Frekvensterapi, Läckande tarm, Lock Foot, Biomagnetism, Allergibehandling och Funktionsmedicinsk Näringsrådgivning samt ReikiHealing.

Blå Måne är nu en Hälsopraktik med ett stort utbud av olika behandlingsformer och hälsopreparat. Jag är försäkrad genom Adekvat och medlem samt sitter i styrelsen i NMTF - Näringsmedicinska terapeutförbundet.

 

Copyright © 2015 Blå Måne. Alla rättigheter reserverade. Foto: Thomas Ljungqvist Web: NyWeb