DSC 0906Om Agneta Hasselrot

Jag har alltid varit intresserad av hälsa och när jag på 90-talet flyttade till
Australien så kom jag i kontakt med Alternativmedicin bestämde jag mig för att lära mig mer. 1994 flyttade jag tillbaka till England som jag tidigare bott i många år och började studera anatomi, fysiologi och massage.

Efter 11 år utomlands flyttade jag tillbaka till Sverige och bor numera i Kungsör, en liten ort i vid Mälaren. Blå Måne öppnades år 1997 och ständigt utvecklas då jag hela tiden lär mig nytt. För tillfället går jag en utbildning hos Ulf Kilman på Kilmansinstitutet i Holografisk Kinesiologi och det är mycket spännande!

Är utbildad och diplomerad Kinesiolog, Certifierad Näringsterapeut & Örtterapeut och har läst alla steg inom Basmedicin. Är även utbildad Massageterapeut. Jag har vidareutbildat mig inom Frekvensterapi, Läckande tarm, Lock Foot, Biomagnetism, Allergibehandling och Funktionsmedicinsk Näringsrådgivning samt ReikiHealing.

Blå Måne är nu en Hälsopraktik med ett brett utbud av olika behandlingsformer. Jag är försäkrad genom Adekvat och medlem samt sitter i styrelsen i NMTF - Näringsmedicinska terapeutförbundet.

 

Copyright © 2015 Blå Måne. Alla rättigheter reserverade. Foto: Thomas Ljungqvist Web: NyWeb